MENU

Gastenboek

Schrijf een bericht

afgelopen mei waren wij voor de tweede maal in ‘ons’ hutje. Eerder waren wij er in november 2016. Wat een heerlijke plek, prachtige natuur, volledige vrijheid, tijd voor elkaar, hapjes en drank mee en alleen maar genieten in het hier en nu. De sauna met douche en uitzicht op de tuin is en feest, de potkachel met ligstoelen in de avond een sprookjesboek. Om maar niet te spreken over de enorme gastvrijheid en het waanzinnig goed verzorgde ontbijt. Dit is onze plek om in 24 uur even te onthaasten, af te koppelen van alle verplichtingen en gewoon te zijn. Een aanrader en met recht een Verborgen Verblijf ❤️. Ellen dank je wel voor alles!
An amazing B&B where we could relax and recharge batteries. A warm welcome, green surroundings, a house wiht noble and inspiring materials. The breakfast basket made us smile for the day:-) A place we recommend!
Wat was het als twee hardwerkende zzp-ers heerlijk in de Scandinavian Huset. Rust, mooie omgeving, houtkachels, sauna en zeer schoon allemaal. En laten we ook het ontbijt niet vergeten te noemen wat elke ochtend voor je voordeur klaarstaat en om van te smullen is. We hebben genoten
Heerlijk geslapen in een prachtig en knus ingericht huisje. Goed sanitair met sauna! Omgeving is erg mooi en rustig. Prima om lekker bij te komen en te relaxen.
Wat een geweldige ervaring, ons verblijf bij het Verborgen B&B! Heerlijk in de natuur, mooie omgeving, super aardige mensen en heerlijk geslapen! Echt een aanrader!

De omgeving