MENU

B&B Base Camp

 

Verscholen in het groen staat een safaritent met eigen douchetent en wc huisje geschikt voor twee t/m vier personen. Een CO2 neutraal kampement tot B&B omgetoverd; kortom een uniek verblijf.  Overnachten wordt een belevenis, s'ochtends gewekt worden door het kloppen van de specht, het ritselen van egels in de struiken of de haan die kraait bij het krieken van de dag. Hoe heerlijk niet te worden gestoord door beeldscherm of social media. Hier worden zintuigen geprikkeld, neem je de tijd....... misschien om te koken op het houtvuur in de buitenkookwagen......of het lezen van een boek.......of kijken naar de maan op een mooie heldere avond. Er is zelfs een microscoop aanwezig, geen wifi voor je mobiel maar wel een heuse veldtelefoon.

Terug naar de basis met een knipoog naar luxe. Herbruikt teak is gebruikt voor het vervaardigen van de meubels, stoere stenen rivierkeien als waskommen, robuuste bedden met goede matrassen, en een klamboe. Het zou je zo maar het gevoel kunnen geven ergens in de Afrikaanse savanne te zijn.

De safaritent beschikt over een aparte douchetent; de enige plek voorzien van warm water. Het toilet bevindt zich in een eigen              "wc-huisje".  

Hoe anders kan het leven zijn........in de hectiek van alle dag, kun je hier ondervinden wat relaxen is.

Klik voor practische informatie, de tarieven of reserveringsaanvraag, op "tarieven" rechtsboven in het menu.

 

De omgeving